Echipa Saladmaster Romania

Vino și tu în echipa Saladmaster Romania

Ca parte valoroasă a echipei Saladmaster, fiecare consultant are puterea de a inspira cât mai multe persoane în a obține o viață plină de satisfacții și o carieră de succes, totul începând de la o alimentație sănătoasă. Carierele realizate alături de Saladmaster România vă acordă susținerea pentru a vă croi propriul drum în viață, de a pune bazele propriului business și de a vă bucura de independență, realizări personale, profesionale cât și materiale și de oportunități nemărginite de creștere.

Vezi ce spun colegii noștri de peste Ocean

Echipa Saladmaster Romania

Mai jos iți prezentăm echipa Saladmaster Romania

Irina Florescu

Dealer autorizat Saladmaster, cofondator Saladmaster România
Cluj-Napoca

Mamă, soție și femeie de afaceri de succes, Irina Florescu alături de soțul ei sunt dedicați brand-ului Saladmaster încă din anul 2016, atunci când au fost la primul lor Cooking Show în Cipru, aducându-l în țară doi ani mai târziu. Irina își dorește să readucă românilor bucuria de a petrece timp în bucătărie alături de cei dragi. Însă, datorită beneficiilor oferite de sistemele pentru gătit Saladmaster, acest timp va fi petrecut mai puțin gătind, și mai mult bucurându-ne de savoarea și de calitățile nutritive ale mâncării preparate.

Pentru Irina, cea mai mare bucurie, pe lângă sănătatea copiilor și a familiei, este șansa de a oferi clienților soluția cea mai eficientă spre un stil de viață sănătos. Observând că pentru aceștia, cărora le mulțumește pentru încrederea acordată, sistemele pentru gătit achiziționate s-au transformat rapid, din produse într-un adevărat stil de viață, echipa de consultați Saladmaster România se află într-o continuă creștere.

George Florescu

Dealer autorizat Saladmaster, cofondator Saladmaster România
Cluj-Napoca

Fost fotbalist de performanță, George Florescu și-a guvernat viața, încă de la o vârstă tânără, după principiile alimentației echilibrate și sănătoase, iar din anul 2016 a decis să devină vegetarian. Inspirat și motivat fiind de valorile brand-ului Saladmaster, acesta, împreună cu soția sa Irina Florescu, au decis să schimbe viețile a sute de români, având bucuria de a le oferi atât șansa la un stil de viață sănătos, cât și la o oportunitate de business unică, oferind consultaților o carieră plină de satisfacții.

 

Ana-Ștefania Zapirtan

Consultant
Cluj-Napoca

Contabil și mamă, Ana-Ștefania Zapirtan a ales Saladmaster din grija pentru sănătatea proprie și cea a familiei sale, luptându-se cu intoleranța la gluten de peste 12 ani. A urmat, alături de fiica sa, provocarea de 90 de zile, după care a devenit oficial colaborator Saladmaster România. Pasiunile sale includ schiul, timpul petrecut alături de cei dragi și explorarea rețetelor fără gluten.

 

Rădună Andreea și Szakacs Andrei

Consultanți
Cluj-Napoca

Andreea, avocat și Andrei, consultant financiar au pus bazele propriului business, Tasty Future, cu ajutorul oportunității de business oferite de Saladmaster România. Au ales Saladmaster din pasiunea pentru un stil de viață sănătos și din dorința de a evolua pe plan profesional deschizându-și propria afacere. Din punct de vedere gastronomic, sunt pasionați de a găsi noi soluții pentru a transforma rețetele preferate ale clienților în rețete sănătoase, păstrând aromele naturale și savoarea cu aceștia sunt obișnuiți.

Natalia și Sergiu Lupoian

Consultanți
Cluj-Napoca

Natalia, hairstylist și Sergiu, jurnalist, au ales Saladmaster din dorința de a se dedica sănătății familiei. Au urmărit o îmbunătățire a stilului de viață și a calității vieții, și astfel au decis să investească în obictele care au cel mai mult contact cu alimentele înainte ca acestea să ajungă în corpul nostru, și anume în vasele în care gătim. Devenind inițial clienți ai brand-ului, calitatea și seriozitatea i-au încurajat înspre a profita și de oportunitatea de business oferită de Saladmaster România, devenind astfel consultanți. Acestă ocupație s-a transformat în timp într-un job part-time plin de satisfacții și câștiguri, alături de bucuria de a oferi și altora aceeași șansă unică la un stil de viață sănătos și la o carieră în domeniu plină de realizări. Soții Lupoian au ales ca zonă gastronomică de interes bucătăria vegetarină, vegană și cea mediteraneeană.

Angela Zacharis

Consultant
Cluj-Napoca

Cu o pregătire profesională de tehnician desenator, Angela Zacharis este proprietarul propriei afaceri. Având o apreciere deosebită pentru gastronomia mediteraneeană, este autoarea unei pagini dedicate rețetelor acestui sector culinar și anume Mediterranean diet by zacharis angela, toate rețetele fiind executate cu ajutorul echipamentului pentru gătit Saladmaster.

 

Monica și Ștefan Alexandru Tănase

Consultanți
București

Cu o pregătire profesională în domeniul antreprenoriatului și al contabilității, printre multe aventuri precum sărituri din avion sau mașini rapide de circuit,  împrejurările i-au adus și în fața unei prezentări Saladmaster România în anul 2020. De atunci, gătitul sănătos a devenit un capitol important din viața lor. Cu toții știm cât de dificil este să menținem un echilibru atunci când ritmul cotidian este unul alert, dar mulțumită tehnologiei Saladmaster, gătitul a devenit mai ușor, mai rapid și semnificativ mai nutritiv. Prepararea unor mese sănătoase pentru a ne ține energici de-a lungul zilei a înlocuit total cumpărarea produselor de tip fast-food sau a semipreparatelor în pauzele de masă de la serviciu. Zona lor gastronomică de interes include, în mare parte, bucătăria tradițională dar și sectoare ale bucătăriei internaționale.

Liliana Neculai

Consultant
Brăila

Cu o pregătire profesională de operator date, Liliana duce o viață ocupată la fel ca foarte mulți dintre noi. Dar sistemele Saladmaster i-au oferit posibilitatea preparării în fiecare zi a unor mese ușoare, rapide și extrem de nutritive, de care organismul nostru are atât de multă nevoie, mai ales atunci când suntem foarte solicitați. Mai mult decât atât, materialul din care sunt fabricate dar și modul în care se gătește cu aceste vase garantează feluri de mâncare pline de vitamine și minerale. Comunitatea care s­-a dezvoltat în jurul rețetelor pentru sistemele Saladmaster te ajută sa scapi de monotonia felurilor repetitive de mâncare, să împărtășești idei și să cunoști oameni cu valori, scopuri și viziuni asemănătoare.

 

Miriam Zapirtan

Consultant
Cluj-Napoca

Studentă la programul de studii de licență pentru Ingineria produselor alimentare în cadrul Universității de Științe agricole și medicină veterinară din Cluj-Napoca, Miriam este o persoană care a decis destul de repede în viață că sănătatea obținută printr-o alimentație echilibrată nu este doar o pasiune, ci și o oportunitate pentru o carieră înfloritoare. Această decizie a venit în urma unei prezentări Saladmaster România, eveniment care i-a confirmat posibilitatea unui viitor plin de satisfacții în acest domeniu. Acum consultant al brand-ului, Miriam se axează pe folosirea produselor bio, gastronomia vegană și explorarea gătitului acasă ca o alternativă superioară a fast-food-ului și a alimentelor semipreparate.

 

Valeria Vascan

Consultant
Cluj-Napoca

Fiind pasionată de un stil de viață  sănătos  în urma unei boli degenerative, vasele Saladmaster au ajutat-o pe Valeria să gătească fără ulei pentru prăjire și la o temperatură nu prea ridicată, la care nutrienții din mâncare se păstrează vii și hrănitori. Acesta a fost unul dintre aspectele esențiale care au motivat-o în a deveni client, iar mai apoi consultant Saladmaster România, dedicându-se unui stil de viață vegan și în elaborarea rețetelor de profil.

 

Flexibilitate

Beneficiile oferite de Saladmaster România

Cea mai bună parte este faptul că noi nu te limităm în nici un fel! Spre deosebire de job-urile clasice cu program de la 9 la 17, Saladmaster România îți oferă flexibilitate deplină! Tu îți vei fixa programul și ritmul de creștere, iar consultanții seniori sau dealerii noștri te vor susține la fiecare pas, ghidându-te înspre propria ta poveste de succes!

Crezi că vrei să ai propriul business dar și timp liber pentru a te bucura de o viață sănătoasă și echilibrată? Aceasta este șansa ta! Saladmaster Romania recrutează noi consultanți. Invităm persoane cu spirit antreprenorial și un interes real spre o viață sănătoasă, la o șansă unică de a pune bazele unui business prosper și de durată, într-o companie cu peste 75 de ani de succes!

N

Oportunitatea de a începe propriul business

N
Program flexibil
N

Creștere rapidă

N

Dezvoltare personală și profesională

N

Training cu cei mai de succes dealeri

N

Coaching cu traineri profesioniști

*Experiența în vânzări nu este obligatorie, iar interesul pentru nutriție și un stil de viață sănătos este extrem de apreciat!

Dacă ți se pare că locul tău ar putea fi în echipa noastră și te identifici cu misiunea și valorile companiei, contactează un dealer.

VALORILE ȘI PRINCIPIILE NOASTRE

Șapte idei simple, dar solide, în care noi credem pe deplin

Familie

Echipa din care facem parte este familia noastră departe de casă. Ne respectăm și ne susținem reciproc în orice condiții pentru că succesul și creșterea unuia dintre noi înseamnă succesul întregii echipe.

Excelență

Excelența este crezul nostru în care investim zilnic timp, efort și energie. Întotdeauna, orice ar necesita, mulțumirea clientului este ceea ce ne validează munca.

Integritate

Integritatea să la baza fiecărei acțiuni pe care o generăm, pentru că, pe termen lung, asta este ceea ce face brandul nostru sinonim cu încrederea.

Pasiune

Pasiunea este motivul pentru care facem parte din această echipă, pasiunea pentru stilul de viață dobândit și pentru încurajarea altora în a îl adopta. Această pasiune comună este ceea ce ne ține uniți.

Misiune

Ne dorim să inspirăm clienții spre o viață mai sănătoasă, mai echilibrată și plină de satisfacții, totul pornind de la o alimentație bogată!

Viziune

Saladmaster conduce mișcarea ce aduce sănătatea înapoi în bucătăria de acasă!

Inspirație

Responsabilizarea și capacitarea colegilor este o formă de gândire, o practică pe care o abordăm constant pentru a ne atinge scopurile, pentru a inspira și pentru a susține o dezvoltare constantă.