Vas electric Bad Girl

Vasul electric Bad Girl

Cu o capacitate de 4.7L, Bad Girl este vasul ideal pentru o gamă extinsă de rețete, fiind numită cel mai versatil vas pentru o gătire inteligentă! Performanța sa, datorată uleiului tehnic din interiorul pereților non-toxici, ușurința utilizării și a curățării alături de diversitatea meselor pe care le poate prepara fac din acest vas electric o piesă indispensabilă din orice bucătărie. Cu Bad Girl veți uita de procesul lung de gătire și de nevoia de supraveghere constantă a preparatelor. Fie că pregătim supe, ciorbe, tocane, mâncăruri de legume, pe bază de orez, fasole, linte sau pregătim gemul și zacusca pentru iarnă, Bad Girl reduce semnificativ timpul de gătire și timpul pe care noi îl vom petrece monitorizând întregul proces, chiar și când este vorba despre rețete complexe cu timp de gătire îndelungat, de 12-14 ore.

Datorită capacității sale generoase și a multitudinii de funcții programabile, Bad Girl face chiar și din cele mai complicate și îndelungate procese culinare o plăcere! Tot ce ne rămâne nouă de făcut este să plasăm ingredientele selectate în interiorul vasului, să selectăm programul dorit care include timpul, temperatura cât și tipul de rețetă abordată, iar sistemul Vapo-Valve ne va anunța când mâncare este gata, între timp noi putând să ne dedicăm oricărei alte activități. Printre caracteristicile și beneficiile ale acestui vas electric minune regăsim:

   • O capacitate interioară de 4.7L
   • Utilizări extrem de variate
   • Realizare integrală din materiale non-toxice și non-reactive
   • Capac inclus dotat cu sistemul Vapo-Valve care ne anunță când mâncarea este gata să fie servită
   • Timp de gătire și temperatură programabilă
   • Garanție a calității, pe viață
   • O medie de 93% de nutrienți menținuți
   • Ușor de curățat și întreținut

Prețul vasului electric Bad Girl este de 7399 RON.

Noi îți oferim posibilitatea achiziționării setului SALADMASTER și în RATE (12 rate – 620 RON/lună) prin finanțare directă din partea partenerului nostru! Echipa noastră este una dinamică, proactivă, dispusă să vă ofere toate detaliile necesare și răspunsuri la toate posibilele întrebări.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre sistemul de gătit Saladmaster, te încurajăm să ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului de contact pentru a participa la un cooking show gratuit din partea noastră. Nu ești din Cluj și nu poți ajunge la showroom-ul nostru? Nici o problemă! Ne vedem online sau venim noi la tine! Abia așteptăm să te cunoaștem și să îți livrăm setul ales!

Formular de contact

14 + 8 =