Tigaie electrică Bad Boy

Tigaia electrică Bad Boy

Cu pereți dubli din  oțel chirurgical inoxidabil 316Ti non-reactiv, care găzduiesc în interior un ulei tehnic, Bad Boy oferă un timp de gătire record, menținând peste 93% din nutrienții ingredientelor folosite. Datorită funcțiilor sale programabile, este suficient să alegem programul potrivit rețetei pe care dorim să o urmăm, apoi sistemul Vapo-Valve anunțându-ne că mâncarea este gata să fie servită. Astfel, rețetele noastra preferate, fie ele cu carne sau fără, tocane, friptură, pește, plăcinte sau tarte, quiche sau chiar și lasagna, ne pot aștepta, încă aburinde și gata să fie servite, atunci cand cei dragi ajung acasă, fără să fie nevoie ca noi să supraveghem întreg procesul de gătire.

Pentru rezultate perfecte de fiecare dată, fără surprize neplăcute, cu efort și timp minim, vă recomandăm să luați în considerare beneficiile acestui echipament pentru gătit, de ultimă generație, care vă va revoluția experiența culinară de acasă! Acestea beneficii includ:

   • Diametru de 30.5 cm
   • Interior ce conține ulei tehnic pentru o gătire omogenă
   • Pereți din oțel chirurgical inoxidabil 316Ti, un material 100% non-toxic
   • Capac cu sistemul Vapo-Valve care nu anunță când mâncarea este gata
   • Timp de gătire și temperatură programabilă
   • Garanție a calității, pe viață
   • O medie de 93% de nutrienți menținuți
   • Ușor de curățat și întreținut

Prețul tigăii electrice Bad Boy este de 7399 RON.

Noi îți oferim posibilitatea achiziționării setului SALADMASTER și în RATE (12 rate – 620 RON/lună) prin finanțare directă din partea partenerului nostru! Echipa noastră este una dinamică, proactivă, dispusă să vă ofere toate detaliile necesare și răspunsuri la toate posibilele întrebări.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre sistemul de gătit Saladmaster, te încurajăm să ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului de contact pentru a participa la un cooking show gratuit din partea noastră.

Nu ești din Cluj și nu poți ajunge la showroom-ul nostru? Nici o problemă! Ne vedem online sau venim noi la tine!
Abia așteptăm să te cunoaștem și să îți livrăm setul ales!

Formular de contact

5 + 13 =