Procesorul Saladmaster

PROCESORUL SALADMASTER

$

O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE

Acest procesor ușor de folosit, care face pregătirea a numeroase ingrediente un proces rapid și plăcut, este produsul cu care a început povestea brand-ului Saladmaster. Acum un obiect devenit iconic, acesta a devenit rapid un favorit al bucătăriilor din jurul lumii. Cu un design ingenios și o ușurință crescută de utilizare, procesorul ne ajută să tăiem, să răzuim și să feliem o gamă largă de alimente, de la fructe, legume, nuci sau brâzeturi. Baza cromată, cu un aspect elegant și rafinat, vine cu o garanție pe viață împotriva zgârieturilor și a urmelor de uzură sau învechire de orice fel. Iar cele 5 conuri dedicate mărunțirii, tăierii în fâșii, fire sau cuburi și felierii subțiri sau ondulate sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate.

PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ

Află cum poate fi al tău!

Nu-i așa că procesorul Saladmaster ar face ca orice bucătărie să arate ca un spațiu profesionist? Din fericire, nu trebuie să faceți nimic deosebit pentru a-l obține. Dacă vă place deja să gătiți pentru cei dragi, procesorul este ca și al vostru!

Tot ce trebuie să faceți pentru ca procesorul să fie al vostru este să invitați 3 cupluri de prieteni cu trei ocazii diferite la voi la masă.

Ce facem noi?

  • aducem toate ingredientele necesare pentru prepararea dineului
  • gătim masa în întregime
  • vă arătăm diferite tehnici de gătit cu echipamentul Saladmaster pentru gust maxim și timp minim
  • strângem și curățăm spațiul de lucru după eveniment

La finalul celor două dineuri, fie că unul din prietenii voștri achizitionează un set Saladmaster sau nu, procesorul va fi al vostru, fără nici un fel de obligații!