Gătim Împreună

STANDARDE AMERICANE

75 de ani de calitate și performanță

De 75 de ani, brand-ul face cunoscută măiestria producției de sisteme pentru gătit din oțel chirurgical inoxidabil 316Ti non-reactiv, de cea mai bună calitate. Iar această încredere în calitatea produselor noastre este sprijinită de garanția pe viață ce acompaniază fiecare produs.

Cooking Show

Vă invităm într-o ambianță plăcută și profesionistă să testați și să degustați proprietățile unice ale echipamentelor pentru gătit Saladmaster. Cooking Show-ul nostru va fi condus de un consultant sau dealer al brand-ului, care vă va încânta papilele gustative cu un meniu complex, ce va exemplifica vastele capacități și întrebuințări ale produselor pe care vi le oferim.

Desfășurarea evenimentului

  • prezentarea detaliată a gamei de produse
  • testarea beneficiilor produselor din punct de vedere al sănătății clienților și al valorilor nutritive ale preparatelor
  • exemplificarea tehnicilor de ultilizare pentru rezultate ideale
  • prepararea ghidată, pas cu pas, a unui meniu complex și complet, compus din salată, aperitiv cald, o varietate de feluri principale și garniture, desert
  • degustare​
Pentru programare, urmăriți-ne pe social media sau contactați unul dintre consultanții noștri.

Galerie

Cooking Show privat?

EVENIMENT PRIVAT

Doriți să fiți gazdele unui Cooking Show privat?

A mânca alături de cei dragi este mereu un prilej de bucurie. Dacă vă regăsiți în această afirmație, Saladmaster România vă oferă oportunitatea de a găzdui propriul Cooking Show. Voi ne oferiți bucătăria și timpul dumneavoastră, iar noi:

  • aducem toate ingredientele necesare pentru prepararea dineului
  • gătim masa în întregime
  • vă arătăm diferite tehnici de gătit cu echipamentul Saladmaster, pentru gust maxim și timp minim
  • strângem și curățăm spațiul de lucru după eveniment.

OFERTĂ!

Premiem gazdele Cooking Show-ului cu un procesor Saladmaster!

Dacă v-a plăcut experiența de a avea un Cooking Show chiar la voi acasă, o puteți repeta pentru a câștiga un procesor Saladmaster. La finalul celor două dineuri, fie că unul din prietenii voștri achizitionează un set Saladmaster sau nu, procesorul va fi al vostru, fără nici un fel de obligații!

Cooking School

Când vine vorba despre a lua masa alături de cei dragi, unele dintre cele mai dragi amintiri sunt acelea în care ne-am îmbarcat într-o aventură culinară împreună! Oricine poate lua masa la restaurant, dar asta nu înseamnă neapărat ca ne vom bucura gustul autentic al ingredientelor folosite și de potențialul nutritiv al acestora. Este această calitate unică a meselor de acasă ceea ce cursurile Saladmaster urmăresc să pună în evidență, totul asezonat cu o doză de aventură și noi experiențe culinare!

Cu noi vei învăța tehnicile specifice sistemelor pentru gătit Saladmaster, circumstanțele ideale de uz, întreținere și curățare, trucuri și timpi de gătire și rețete exclusive elaborate de consultanții Saladmaster România, toate fiind explicate și exemplificate de gazda voastră într-o atmosferă relaxată, primitoare și profesionistă.

Pentru a participa la un eveniment Cooking School, contactați un consultant sau un dealer din zona ta.

Galerie