Calitate. Performanță. Durabilitate.

Change Your Cookware. Change Your Life!™

Aducem Gătitul Înapoi În Bucătărie

DIN 2018 ȘI ÎN ROMÂNIA

Saladmaster aduce gătitul înapoi în bucătăriile familiilor din întreaga lume!

Pasiunea noastră pentru gătit a început acum peste 75 de ani, odată cu viziunea inovativă de business a antreprenorului american Harry Lemmons. Misiunea noastră este de a inspira oamenii spre o viață mai bună, începând de la o alimentație sănătoasă. Valorile ce stau la baza organizației globale Saladmaster sunt universale. Familia, excelența, integritatea, pasiunea și simțul responsabilității sunt însăși ADN-ul conduitei dealerilor și a consultanților Saladmaster din cele peste 50 de țări în care brand-ul își conduce activitatea.

Ambasadorii brand-ului, consultanții Saladmaster în număr de peste 25.000 la nivel global, sunt un grup motivat de încrederea în produsele noastre, urmărind să vă ofere un serviciu de cea mai înaltă calitate și oportunitatea unei vieți pline de satisfacții.

ACUM ÎN ROMÂNIA

Responsabilitate
Soții Irina și George Florescu sunt dealerii responsabili pentru aducerea brand-ului american de renume mondial și în România. Din anul 2018, rețeaua de colaboratori la nivel național este într-o creștere continuă și susținută, căutând mereu să îmbunătățească viețile celor cu care interacționează, să se perfecționeze și nu în ultimul rând, să se extindă.

Echipa Saladmaster România

Echipa Saladmaster România vă stă mereu la dispoziție pentru consultanță, programarea unui Cooking Show privat, rezervarea unui loc pentru Cooking School sau pentru a afla mai multe despre oportunitatea de business oferită de organizația noastră.
Găsește un dealer sau consultant în zona ta, care va înțelege perfect cerințele stilului tău de viață!

Irina Florescu

Dealer autorizat Saladmaster, cofondator Saladmaster România
Cluj-Napoca, tel: 0743 781 648

Mamă, soție și femeie de afaceri de succes, Irina Florescu alături de soțul ei sunt dedicați brand-ului Saladmaster încă din anul 2016, atunci când au fost la primul lor Cooking Show în Cipru, aducându-l în țară doi ani mai târziu. Irina își dorește să readucă românilor bucuria de a petrece timp în bucătărie alături de cei dragi. Însă, datorită beneficiilor oferite de sistemele pentru gătit Saladmaster, acest timp va fi petrecut mai puțin gătind, și mai mult bucurându-ne de savoarea și de calitățile nutritive ale mâncării preparate.

Pentru Irina, cea mai mare bucurie, pe lângă sănătatea copiilor și a familiei, este șansa de a oferi clienților soluția cea mai eficientă spre un stil de viață sănătos. Observând că pentru aceștia, cărora le mulțumește pentru încrederea acordată, sistemele pentru gătit achiziționate s-au transformat rapid, din produse într-un adevărat stil de viață, echipa de consultați Saladmaster România se află într-o continuă creștere.

George Florescu

Dealer autorizat Saladmaster, cofondator Saladmaster România
Cluj-Napoca, tel: 0749 594 248

Fost fotbalist de performanță, George Florescu și-a guvernat viața, încă de la o vârstă tânără, după principiile alimentației echilibrate și sănătoase, iar din anul 2016 a decis să devină vegetarian. Inspirat și motivat fiind de valorile brand-ului Saladmaster, acesta, împreună cu soția sa Irina Florescu, au decis să schimbe viețile a sute de români, având bucuria de a le oferi atât șansa la un stil de viață sănătos, cât și la o oportunitate de business unică, oferind consultaților o carieră plină de satisfacții.

Ana-Ștefania Zapirtan

Consultant
Cluj-Napoca, tel: 0745 521 985

Contabil și mamă, Ana-Ștefania Zapirtan a ales Saladmaster din grija pentru sănătatea proprie și cea a familiei sale, luptându-se cu intoleranța la gluten de peste 12 ani. A urmat, alături de fiica sa, provocarea de 90 de zile, după care a devenit oficial colaborator Saladmaster România. Pasiunile sale includ schiul, timpul petrecut alături de cei dragi și explorarea rețetelor fără gluten.

Rădună Andreea și Szakacs Andrei

Consultanți
Cluj-Napoca, tel: 0753 400 154, 0756 408 491

Andreea, avocat și Andrei, consultant financiar au pus bazele propriului business, Tasty Future, cu ajutorul oportunității de business oferite de Saladmaster România. Au ales Saladmaster din pasiunea pentru un stil de viață sănătos și din dorința de a evolua pe plan profesional deschizându-și propria afacere. Din punct de vedere gastronomic, sunt pasionați de a găsi noi soluții pentru a transforma rețetele preferate ale clienților în rețete sănătoase, păstrând aromele naturale și savoarea cu aceștia sunt obișnuiți.

Natalia și Sergiu Lupoian

Consultanți
Cluj-Napoca, tel: 0751 600 411, 0748 841 801

Natalia, hairstylist și Sergiu, jurnalist, au ales Saladmaster din dorința de a se dedica sănătății familiei. Au urmărit o îmbunătățire a stilului de viață și a calității vieții, și astfel au decis să investească în obictele care au cel mai mult contact cu alimentele înainte ca acestea să ajungă în corpul nostru, și anume în vasele în care gătim. Devenind inițial clienți ai brand-ului, calitatea și seriozitatea i-au încurajat înspre a profita și de oportunitatea de business oferită de Saladmaster România, devenind astfel consultanți. Acestă ocupație s-a transformat în timp într-un job part-time plin de satisfacții și câștiguri, alături de bucuria de a oferi și altora aceeași șansă unică la un stil de viață sănătos și la o carieră în domeniu plină de realizări. Soții Lupoian au ales ca zonă gastronomică de interes bucătăria vegetarină, vegană și cea mediteraneeană.

Angela Zacharis

Consultant
Cluj-Napoca, tel: 0725 378 607

Cu o pregătire profesională de tehnician desenator, Angela Zacharis este proprietarul propriei afaceri. Având o apreciere deosebită pentru gastronomia mediteraneeană, este autoarea unei pagini dedicate rețetelor acestui sector culinar și anume Mediterranean diet by zacharis angela, toate rețetele fiind executate cu ajutorul echipamentului pentru gătit Saladmaster.

Monica și Ștefan Alexandru Tănase

Consultanți
București, tel: 0720 129 500

Cu o pregătire profesională în domeniul antreprenoriatului și al contabilității, printre multe aventuri precum sărituri din avion sau mașini rapide de circuit,  împrejurările i-au adus și în fața unei prezentări Saladmaster România în anul 2020. De atunci, gătitul sănătos a devenit un capitol important din viața lor. Cu toții știm cât de dificil este să menținem un echilibru atunci când ritmul cotidian este unul alert, dar mulțumită tehnologiei Saladmaster, gătitul a devenit mai ușor, mai rapid și semnificativ mai nutritiv. Prepararea unor mese sănătoase pentru a ne ține energici de-a lungul zilei a înlocuit total cumpărarea produselor de tip fast-food sau a semipreparatelor în pauzele de masă de la serviciu. Zona lor gastronomică de interes include, în mare parte, bucătăria tradițională dar și sectoare ale bucătăriei internaționale.

Liliana Neculai

Consultant
Brăila, tel: 0751 143 516

Cu o pregătire profesională de operator date, Liliana duce o viață ocupată la fel ca foarte mulți dintre noi. Dar sistemele Saladmaster i-au oferit posibilitatea preparării în fiecare zi a unor mese ușoare, rapide și extrem de nutritive, de care organismul nostru are atât de multă nevoie, mai ales atunci când suntem foarte solicitați. Mai mult decât atât, materialul din care sunt fabricate dar și modul în care se gătește cu aceste vase garantează feluri de mâncare pline de vitamine și minerale. Comunitatea care s­-a dezvoltat în jurul rețetelor pentru sistemele Saladmaster te ajută sa scapi de monotonia felurilor repetitive de mâncare, să împărtășești idei și să cunoști oameni cu valori, scopuri și viziuni asemănătoare.

Miriam Zapirtan

Consultant
Cluj-Napoca, tel: 0744 974 969

Studentă la programul de studii de licență pentru Ingineria produselor alimentare în cadrul Universității de Științe agricole și medicină veterinară din Cluj-Napoca, Miriam este o persoană care a decis destul de repede în viață că sănătatea obținută printr-o alimentație echilibrată nu este doar o pasiune, ci și o oportunitate pentru o carieră înfloritoare. Această decizie a venit în urma unei prezentări Saladmaster România, eveniment care i-a confirmat posibilitatea unui viitor plin de satisfacții în acest domeniu. Acum consultant al brand-ului, Miriam se axează pe folosirea produselor bio, gastronomia vegană și explorarea gătitului acasă ca o alternativă superioară a fast-food-ului și a alimentelor semipreparate.

Valeria Vascan

Consultant
Cluj-Napoca, tel: 0724 987 208

Fiind pasionată de un stil de viață  sănătos  în urma unei boli degenerative, vasele Saladmaster au ajutat-o pe Valeria să gătească fără ulei pentru prăjire și la o temperatură nu prea ridicată, la care nutrienții din mâncare se păstrează vii și hrănitori. Acesta a fost unul dintre aspectele esențiale care au motivat-o în a deveni client, iar mai apoi consultant Saladmaster România, dedicându-se unui stil de viață vegan și în elaborarea rețetelor de profil.

Testimoniale

Florina Badea

Nutriționist, Eating Psychology Coach, Nutrition&Wellness Coach

 

”Când ne-am mutat acum 3 ani în casă nouă, ne-am bucurat de o bucătărie mai mare decât cea pe care o aveam la apartament. Desigur, ne-am luat și un set nou de vase de inox – ce părea mai bun din oferta de pe piață. Citisem cu câțiva ani în urmă una din cărțile Ligiei Pop, care îmi deschisese ochii asupra diferitelor tipuri de vase în care putem găti și la ce riscuri ne expunem cu unele dintre ele. Însă, în continuare mi se părea că oferta de pe piața noastră e destul de limitată și e greu să găsesc vase care să întrunească toată condițiile mele: să fie și din materiale care să nu elibereze metale grele în mâncare, să și dureze în timp (și voi aruncați anual o mulțime de oale, cratițe și tigăi?) și cu care să pot găti repede și să păstrez cât mai mulți nutrienți. Anul acesta însă m-a adus mai aproape de dorința mea de a găti mai sănătos și mai simplu decât oricum o făceam, precum și mai repede. 2020 este anul în care am făcut cunoștință cu sistemele de gătit Saladmaster, care sunt total diferite față de ce am cunoscut eu până acum. Și care am descoperit că sunt cele mai bune vase pentru gătit sănătos.”
Citiți continuarea aici.

Ligia Pop

Autor, Raw Chef, Consultant nutriție

”De peste 20 de ani, de când am început să gătesc, am tot încercat diverse vase pentru gătit în cuptor și pentru aragaz. Am folosit tot ce a fost la modă, fără să mă gândesc prea mult că poate și vasele ar putea afecta calitatea mâncării și că s-ar putea „vărsa” chimicale în mâncare. Prin ’92 nici nu credeam că vasele emailate sau cele cu teflon pot afecta sănătatea, însă lucrurile au evoluat, s-au făcut diverse studii care au dovedit că nu sunt tocmai pentru folosit.
Din 1946, produsele Saladmaster au fost create dintr-un inox chirurgical care nu emană elemente toxice și metale grele în mâncare, din dorința de a păstra gustul intens și nutrientii cât mai puțin afectați de temperaturile ridicate. La ora actuală, aceste vase sunt printre cele mai apreciate de pe piața internațională.
Din 2011 încoace cunosc aceste vase și am scris în 2015 un articol unde le recomandam. Sunt bucuroasă că există în România!”
Citiți continuarea aici.