Oportunitate De Business

OPORTUNITATE DE BUSINESS

AI FLEXIBILITATE DEPLINĂ

Ca parte valoroasă a echipei Saladmaster, fiecare consultant are puterea de a inspira cât mai multe persoane în a obține o viață plină de satisfacții și o carieră de succes, totul începând de la o alimentație sănătoasă. Carierele realizate alături de Saladmaster România vă acordă susținerea pentru a vă croi propriul drum în viață, de a pune bazele propriului business și deci, de a vă bucura de independență, realizări personale, profesionale cât și materiale și de oportunități nemărginite de creștere.

Flexibilitate

Beneficiile oferite de Saladmaster România

Cea mai bună parte este faptul că noi nu te limităm în nici un fel! Spre deosebire de job-urile clasice cu program de la 9 la 17, Saladmaster România îți oferă flexibilitate deplină! Tu îți vei fixa programul și ritmul de creștere, iar consultanții seniori sau dealerii noștri te vor susține la fiecare pas, ghidându-te înspre propria ta poveste de succes!

Crezi că vrei să ai propriul business dar și timp liber pentru a te bucura de o viață sănătoasă și echilibrată? Aceasta este șansa ta! Saladmaster Romania recrutează noi consultanți. Invităm persoane cu spirit antreprenorial și un interes real spre o viață sănătoasă, la o șansă unică de a pune bazele unui business prosper și de durată, într-o companie cu peste 75 de ani de succes!

N

Oportunitatea de a începe propriul business

N
Program flexibil
N

Creștere rapidă

N

Dezvoltare personală și profesională

N

Training cu cei mai de succes dealeri

N

Coaching cu traineri profesioniști

*Experiența în vânzări nu este obligatorie, iar interesul pentru nutriție și un stil de viață sănătos este extrem de apreciat!

Dacă ți se pare că locul tău ar putea fi în echipa noastră și te identifici cu misiunea și valorile companiei, contactează un dealer.

VALORILE ȘI PRINCIPIILE NOASTRE

Șapte idei simple, dar solide, în care noi credem pe deplin

Familie

Echipa din care facem parte este familia noastră departe de casă. Ne respectăm și ne susținem reciproc în orice condiții pentru că succesul și creșterea unuia dintre noi înseamnă succesul întregii echipe.

Excelență

Excelența este crezul nostru în care investim zilnic timp, efort și energie. Întotdeauna, orice ar necesita, mulțumirea clientului este ceea ce ne validează munca.

Integritate

Integritatea să la baza fiecărei acțiuni pe care o generăm, pentru că, pe termen lung, asta este ceea ce face brandul nostru sinonim cu încrederea.

Pasiune

Pasiunea este motivul pentru care facem parte din această echipă, pasiunea pentru stilul de viață dobândit și pentru încurajarea altora în a îl adopta. Această pasiune comună este ceea ce ne ține uniți.

Misiune

Ne dorim să inspirăm clienții spre o viață mai sănătoasă, mai echilibrată și plină de satisfacții, totul pornind de la o alimentație bogată!

Viziune

Saladmaster conduce mișcarea ce aduce sănătatea înapoi în bucătăria de acasă!

Inspirație

Responsabilizarea și capacitarea colegilor este o formă de gândire, o practică pe care o abordăm constant pentru a ne atinge scopurile, pentru a inspira și pentru a susține o dezvoltare constantă.